Pronájem kanceláří v coworku Clubco na Vlněně pro variabilní počet lidí

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Vlněna 526/5
PENB: G
Aktualizace: 29.09.2022 17:11
Číslo zakázky: 00521
Stav: výborný
Počet pater: 4
Patro: 2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Bez provize RK nabízíme k pronájmu prostory v coworkovém centru Clubco v office parku Vlněna.

Cowork se skládá ze tří podlaží, přičemž z podzemního podlaží je možné přejít přímo do garáží budovy. V přízemí je sdílený otevřený prostor s kavárnou, který se dá využít pro práci či pro setkávání a pořádání prezentací či eventů. Prostory v patře jsou exkluzivnější, mají terasu a mají do nich přístup pouze jejich nájemci.

Kanceláře jsou designovány pro konkrétní počet lidí, přičemž pro každého z nich je zde jedno pracovní místo. Kromě pracovního místa v kanceláři se nabízí varianta pracovat kdekoliv ve společných prostorách, včetně venkovní části během sezóny.

Cowork disponuje focus roomy pro nerušenou práci a zasedacími místnostmi, klient má v rámci svého tarifu právo na určitý počet rezervací za měsíc. V rámci poskytovaných služeb je kancelář vybavená nábytkem, v coworku jsou sdílené tiskárny, kuchyňky s čajem a kávou zdarma a recepce. Přístup je 24/7. V ceně jsou zahrnuty energie i internet.

Volné ihned.

V tuto chvíli jsou k dispozici kanceláře s místem od 3 osob a větší.
Realitní makléř:

Dorota Kotasová
tel: 420733692355

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 420 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop