Pronájem, Kancelářské prostory 20 - 50 m2 Brno - Štýřice

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, K ceně + DPH + vratná kauce + provize R
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: G
Aktualizace: 08.02.2024 12:57
Číslo zakázky: BK541361
Stav: dobrý
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Pronájem kancelářských prostor v administrativní budově. Jedná se o 7 podlažní objekt umístěný v klidné lokalitě centra Brna, nedaleko od obchodní a průmyslové zóny, soustředěné v jižní části Brna v blízkosti dálnice D1 s dobrou dostupností do centra města. Přístup do budovy dle domluvy 24/7. V okolí je dostatečná občanská vybavenost. V budově jsou k dispozici kanceláře o výměře 19 - 50m2. Ve všech kancelářích je rozvod telefonní sítě a okamžitá možnost zavedení připojení internetu, který je přiveden optickým kabelem. Součástí každého podlaží je sociální zázemí včetně kuchyněk. Přístupnost do jednotlivých podlaží je ze vstupní haly dvěma osobními výtahy, popřípadě centrálním schodištěm. V budově je možnost pronájmu jak samostatných kanceláří, tak i komplexu více kanceláří, i samostatného celého podlaží. Budova disponuje i kongresovým sálem, který je možné pronajmout za účele využití pro semináře , školení, firemní a společenské akce. Kapacita sálu cca. až 200 osob.
Objekt je střežen kamerovým systémem a zabezpečen EZS s vyvedením na PCO. Prostory jsou volné k okamžitému pronájmu.
Pro více informací kontaktujte makléře. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.
Realitní makléř:

Alena Pittnerová
tel: 420777517043

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 373 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop