Pronájem klimatizovaných kancelářských prostor 133 m2, ul. Rašínova, v těsné blízkosti Náměstí Svobody

Cena: 26 245 Kč/měsíc
Informace k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Rašínova
PENB: G
Aktualizace: 09.04.2024 15:54
Číslo zakázky: N/RSB/20477/24
Stav: výborný
Patro: 1
Postaveno z: cihla
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářský prostor o celkové výměře 133 m2 na ulici Rašínova, tedy v těsné blízkosti Náměstí Svobody. Prostory jsou bezbariérové a se nacházejí v moderní administrativní budově, která díky svému prosklenému designu nabízí příjemné prosvětlené zázemí pro Vaše podnikání.

Kancelář je klimatizovaná a nabízí přístup na dvě zahrádky, které můžou být perfektním řešením pro zasloužený odpočinek v letních měsících, přímo v samotném středu města!

K dispozici jsou také bohaté stravovací možnosti, díky přilehlým restauracím, zatímco okolní kavárny mohou být skvělou volbou pro neformální obchodní jednání.

V neposlední řadě budova nabízí také skvělou dopravní dostupnost. Přímo před budovou se nachází zastávka tramvaje. Pokud preferujete spíše automobilovou dopravu, lze pronajmout i parkovací stání v podzemní garáži.

V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat uvedeného a makléře.
Realitní makléř:

Karim Kapitančík
tel: 420724405300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 107 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop