Pronájem, Obchodní, komerční prostory, 231 m2, ( 107m2 + 124m2 ), Brno - město

Cena: 122 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: K ceně + DPH + služby a energie + vratná jistina (
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Orlí
PENB: G
Aktualizace: 05.02.2024 23:29
Číslo zakázky: BK141551
Stav: výborný
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Hledáte obchodní plochu či moderní kancelář pro svou firmu? Požadujete kvalitní zázemí ve výhodné lokalitě v centru Brna?
Bezprovizně pro zájemce nabízíme pronájem komerčního prostoru o celkové rozloze 231m2. Jsou umístěny v 1NP a 2NP moderní budovy, jsou propojeny schodištěm ( 1NP - 107m2, 2NP - 124m2 ). Dají se pronajmout pouze jako celek. Prostory jsou vybaveny klimatizací, ovládání samostatně pro jednotlivé kanceláře, podlahové vytápění - fancoil. Dále mají rozvody silnoproudu a strukturované kabeláže v podlaze a příčkách, napojení na internet a telefon, zdvojené podlahy pro instalaci rozvodů médií, obložkované dřevěné dveře plné včetně kování a zámků ( generální klíč ), stropní zapuštěná svítidla, interiérové dělící sádrokartonové příčky se zvukovou izolací, venkovní okenní žaluzie, vlastní sociální zázemí, kuchyňka na podlaží. Vstup do objektu a jednotlivých podlaží přes kódový systém. Budova je umístěna v blízkosti středu města, dostupnost od Hlavního nádraží, uzlu dálkové a MHD cca.3minuty. Parkování pro nájemce ve vlastním prostoru přímo v budově ( je zpoplatněno - není součástí nájmu ), pro klienty a návštěvy v blízkosti budovy.
Prostory jsou volné k okamžitému pronájmu. Pro více informací kontaktujte makléře. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.
Realitní makléř:

Alena Pittnerová
tel: 420777517043

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 241 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop