Pronájem obchodní, nebytové prostory, 305 m2 - Brno

Cena: 33 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: K ceně + DPH + služby a energie ( cca.20.000,-Kč/m
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Kobližná
PENB: G
Aktualizace: 26.03.2024 14:44
Číslo zakázky: BK141883
Stav: dobrý
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme k pronájmu nebytový, obchodní prostor v 6 NP obchodního domu v lokalitě Kobližná v Brně, užitná plocha činí 305 m. Prostory mají vlastní sociální zázemí a denní místnost s kuchyňskou linkou. Budova je montovaná a prostory nejsou zařízené, takže majitelé mají možnost je upravit dle svých potřeb. Díky skvělé dostupnosti a výborné infrastruktuře v okolí je tato nabídka ideální pro podnikatele hledající prostor pro svůj podnik. Buďte součástí živého a prosperujícího byznysového prostředí v Brně a zaujměte své zákazníky moderními a dobře situovanými obchodními prostory.
Prostory jsou volné k okamžitému pronájmu.
Pro více informací kontaktujte makléře pomocí odpovědního formuláře s názvem firmy a záměrem využití prostor. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.
Realitní makléř:

Alena Pittnerová
tel: 420777517043

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 255 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop