Pronájem obchodních prostor v Campus Science Park o ploše 414 m2

Cena: 12 EUR/m2/měsíc
Informace k ceně: + 89-98 Kč/m2/měsíc služby + energie (elektřina, v
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Netroufalky 770/16
PENB: G
Aktualizace: 15.02.2024 16:42
Číslo zakázky: 00200
Stav: výborný
Počet pater: 6
Patro: 1
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory s výlohou v brněnském Campus Science Parku o ploše až 414 m2.

Jedná se o přízemní jednotku na rohu budovy D/E, která má výlohy do vnitrobloku centra i směrem k silnici. V současnosti je celý prostor otevřený, ale dá se rozdělit na dvě části dle potřeby klienta. Bezbariérový přístup 24/7, klimatizace, protipožární systém, bezpečnostní služba. (fotky jsou pouze zvenku, vevnitř prostor není dokončený)

V areálu jsou další čtyři administrativní budovy, přičemž všechny poskytují moderní kanceláře nejvyšší kvality. Mezi budovami se kromě zeleně a vodních prvků nachází nachází i malé hřiště, je zde možno zařídit parkování v garážích i na parkovišti.

Brněnský Campus je komplex moderních administrativních a obchodních budov sousedící s univerzitním kampusem Masarykovy univerzity. Tyto dva celky vytvářejí prostor pro business, studium i zábavu na jednom místě a jsou propojeny s obchodním centrem Campus Square. Celý komplex má spojení s centrem města autobusy a trolejbusy.

Volné ihned.

Neplatíte provizi realitní kanceláři. Rádi Vám zajistíme přehled, co se v Brně aktuálně nabízí a bude v příštích třech letech nabízet.
Realitní makléř:

Kristýna Ronková, Ing.
tel: 420604195278

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 2 308 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop