Pronájem obchodních prostor v retail parku o ploše cca 400 m2

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + služby 30 Kč/m2/měsíc (+ DPH) + teplo
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Heršpická 1009/11c
PENB: G
Aktualizace: 30.06.2024 19:31
Číslo zakázky: 00911
Stav: výborný
Patro: 1
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Bez provize RK nabízíme k pronájmu jednopodlažní obchodní prostor v H-Parku o celkové ploše cca 400 m2.

Prostor lze využít jako showroom se skladem nebo samostatný obchodní prostor. Lze vybudovat i zázemí s kanceláří (fotografie jsou ilustrativní).

Prostor nabízí několik funkcí pod jednou střechou: showroom & prodejnu, skladovací prostory. Lze vybudovat i kancelářské zízemí. Samozřejmostí je zásobovací plocha a možnost parkování před objektem.

V retailovém parku H-Park je sortiment nabízených služeb a výrobků orientován hlavně na bydlení a zahradu, ale jsou zde i další služby (péče o auto či domácí mazlíčky apod.). Objekty nabízejí kombinaci prostor pro showroom či obchod a kancelář, doplněnou o skladovou plochu.

Park se nachází v komerční zóně na ulici Heršpická v blízkosti centra města Brna a sjezdu z dálnice D1 s výbornou dostupností MHD (zastávka tram i bus).

K dispozici od 10/2024.

Rádi Vám založíme poptávku, provedeme průzkum trhu a zašleme aktuální veřejné i neveřejné nabídky na míru. Neváhejte nás kontaktovat.
Realitní makléř:

Kristýna Ronková, Ing.
tel: 420604195278

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 63 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop