Pronájem podnikatelských objektů v centru Brna

Cena: 2 400 Kč/m2/rok
Informace k ceně: + energie a služby
Druh: prostory pro výrobu
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: C
Aktualizace: 13.08.2019 14:13
Číslo zakázky: N/RSB/13070/14
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Parkoviště: ano
Z pověření majitele nabízíme pro Vás bez platby provize pronájem komerčních prostor v nově budovaných objektech na klíč, které se nachází v expandující průmyslové a administrativní lokalitě Brna. Jedná se o pronájem samostatných prostor přizpůsobených požadavkům klienta s administrativními plochami, sociálním zázemím a s velmi kvalitní přilehlou venkovní zpevněnou plochou, vše v komerčním areálu, který leží v lokalitě blízko centra s dopravní dostupností na dálniční spojení Praha, Bratislava, Olomouc. Prostory jsou vhodné pro sklady spotřebního nebo průmyslového zboží, lehkou výrobu, pro zřízení distribučního, prodejního nebo servisního centra.
Dispozice:Užitná plocha jednotky : sklad 300 m2, kanceláře včetně zázemí 100 m2, prodejna v přízemí včetně zázemí 68 m2 - možnost sloučení více jednotek a změny dispozice. Specifikace : Moderní design objektů, variabilnost využití prostor, možnost vestavby kanceláří, dostatek telefonních linek, optické rozvody, mikrovlnné spojení, dosah MHD. Venkovní plochy Kvalitní zpevněná živičná plocha v bezprostřední návaznosti na nabízený objekt. Plocha je ideální pro skladování. Vybavenost haly: Elektrická energie 230/400 V, plynové topení, voda, kanalizace.
Realitní makléř:

Radek Březina, Ing.
tel: 420602411584

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 629 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop