Pronájem částečně zařízené restaurace (cca 330 m2) - Brno - Veveří

Cena: cena v RK
Informace k ceně: cena k jednání, + služby (9.500,- Kč/měs. + elektř
Druh: restaurace
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: G
Aktualizace: 25.04.2024 10:45
Číslo zakázky: IETB100730
Stav: nutná rekonstrukce
Postaveno z: cihla
V zastoupení majitele Vám nabízíme příležitost k pronájmu restaurace na rušné ulici Kounicova.

Prostor je dobře dostupný i pro klientelu z nejužšího centra Brna. Kolaudace je sjednána pro provoz restaurace, přízemí disponuje výměrou 220,89 m2, naleznete zde hlavní posezení, bar, sklad, chladící box na pivo a také zrekonstruované toalety pro zákazníky. V 1.PP o výměře 108,98 m2 je k dispozici druhá část posezení s vlastním barem + dodatečné sklady, zázemí a kuchyně s vyvedenou vzduchotechnikou na střechu nemovitosti. Pro lepší obslužnost je k dispozici také jídelní výtah. K výhodám patří i možnost sjednání venkovní zahrádky před restaurací.

Volné ihned, neváhejte navrhnout termín prohlídky. Cena bude předmětem jednání na základě představení záměru klienta a délky smlouvy. V případě, že by Vás tato nabídka nezaujala, rádi Vám na základě sdělení Vaší poptávky vyhledáme vhodný prostor pro Vaše podnikání.

Na závěr upozorňujeme, že zatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, a proto jsme dle zákona povinni uvést třídu "G".
Realitní makléř:

Roman Sledzinski
tel: 420727877278

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 419 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop