Prodej bytu o dispozici 3+1 v blízkosti centra Brna s možností odkoupení garážového stání

Cena:  v RK ---
info v RK, + možnost odkoupení parkovacího stání s

Vlastnictví: osobní
Druh: 3+1
Typ: prodej

Okres: Brno - město
Město: Brno
Ulice: Pekařská

posun vlevo
Z71_2346-Edit Z71_2320-Edit Z71_2288-Edit Z71_2341-Edit Z71_2324-Edit Z71_2357-Edit Z71_2336-Edit Z71_2352-Edit Z71_2332-Edit Z71_2318-Edit Z71_2294-Edit Z71_2306 Z71_2328-Edit Z71_2364 Z71_2293 Z71_2361 Z71_2372-Edit Z71_2366-Edit Z71_2377-Edit Z71_2364
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Ambienten VIP s.r.o.

Ambienten VIP s.r.o.

Mezírka 1, Brno, 602 00
tel: +420 733 525 123
e-mail: info@ambienten.cz, www: www.ambienten.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Kevin Russegger

telefon: 420733525123
e-mail: info@ambienten.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 30431
aktualizováno: 14.8.2024 16:32

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


AMBIENTEN VIP Vám ve výhradním zastoupení nabízí jedinečnou příležitost ke koupi výjimečného podkrovního bytu o dispozici 3+1, který se nachází v prestižní a klidné lokalitě Staré Brno na ulici Pekařská. Tento byt o celkové ploše 76 m2 je skvělým spojením moderního komfortu a kouzla historického domu. Dům je ve velmi dobrém stavu a v roce 2008 prošel nákladnou rekonstrukcí a vyhotovením nástavby, kde se tento byt nachází.

Výjimečný podkrovní prostor

Byt zaujme hned při vstupu svou světlostí a otevřeností. Díky podkrovnímu uspořádání a velkým oknům zalévá interiér denní světlo, které vytváří hřejivou a útulnou atmosféru. Stropy s viditelnými trámy dodávají p... Pokračování popisu zakázky >>
rostoru jedinečný charakter, zatímco moderní prvky zajišťují maximální pohodlí. Obývací pokoj je prostorný a nabízí dostatek místa pro relaxaci i společenská setkání. Zde můžete plně využít nádherné výhledy na panorama města Brna, včetně majestátního hradu Špilberk, který se stane vaší denní inspirací. Byt je také vybavený s vlastní klimatizační jednotku v prostoru obývacího pokoje a chodby, která skvěle vychladí celý byt rámci několika minut. V samotném bytě se také nachází dostatek úložného prostoru, aby byt vždy působil krásně čistě a vzdušně. V bytovém domě jsou velice dobré vztahy rámci SVJ, kdy komunikace mezi majiteli je velice vstřícná a provádějí kvalitní péči o památkově chráněný dům.

Komfortní a plně vybavená kuchyň

Kuchyň je prakticky uspořádaná a plně vybavená moderními spotřebiči. Nabízí dostatek úložného prostoru a jídelní kout, což z ní činí ideální místo pro každodenní vaření i společné stolování.

Klidné a prostorné ložnice

Byt disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, které nabízejí klid a soukromí. Hlavní ložnice je světlá, prostorná a připravená stát se vaší osobní oázou. Druhá ložnice je ideální jako dětský pokoj, pracovna nebo hostinský pokoj, podle vašich potřeb.

Moderní koupelna a technické zázemí

Koupelna je zařízena moderně a vkusně, s vanou, která vám umožní vychutnat si relaxační koupel po dlouhém dni. Samostatné WC zvyšuje komfort pro všechny obyvatele bytu. Ve společných prostorech na stejném patře se nachází plynový kotel, který zajišťuje efektivní vytápění bytu a ohřev vody.

Praktický sklep a možnost garážového stání

K bytu náleží samostatný sklep, ideální pro uskladnění sezónních věcí, sportovního vybavení či dalších osobních potřeb. Navíc máte možnost dokoupit garážové stání za cenu 1,3 milionu korun českých, které se nachází v těsné blízkosti domu, a poskytuje tak komfortní a bezpečné parkování. Součástí garážového stání je taky vlastní sklepní prostor přímo za parkovacím stáním. U bytového domu lze také na základě sjednané výjimky u magistrátu města Brna využívat parkoviště přímo před domem pro složení a nakládání věcí.

Tento byt není jen místem pro bydlení, ale představuje celý životní styl. Díky své poloze v jedné z nejžádanějších částí Brna budete mít na dosah vše, co potřebujete – od kvalitních obchodů a restaurací až po školy a zdravotnická zařízení. Ať už hledáte klidný kout pro rodinný život nebo stylový byt pro moderní městský život, tento byt splní vaše očekávání na jedničku. Lokalita je jedinečná pro svůj nespočet kulturních událostí, které jsou konány městem Brnem a dalších. Nemovitost je obklopen krásnémy místy, jako jsou například Denisovy sady, nebo také samozřejmě již zmiňovaným hrad Špilberk, který je obklopený krásnými lesy pro nádherné procházky.

Dopravní dostupnost
- ulice Pekařská nabízí vynikající dopravní spojení po celém Brně díky rozsáhlé síti městské hromadné dopravy:
Tramvajové linky:
- Linka 5, 6, 12, 13 (zastávka Šilingrovo náměstí) – tyto linky zajišťují přímé spojení do centra města a dalších klíčových oblastí Brna.
- Autobusové linky:
- Linka 44, 84 (zastávka Úvoz) – spojuje Staré Brno s dalšími částmi města, včetně Mendlova náměstí a Králova Pole.
- Linka 82 (zastávka Úvoz) – vhodná pro cestování mezi Žabovřeskami a Líšní.
- Trolejbusové linky:
- Linka 38 (zastávka Šilingrovo náměstí) – propojuje oblast Starého Brna s dalšími částmi města, například s Komínem nebo Pisárkami.

Díky těmto spojům se rychle a pohodlně dostanete do všech částí Brna, ať už potřebujete vyřídit pracovní záležitosti, nakoupit, nebo se věnovat volnočasovým aktivitám. Snadná dostupnost na hlavní vlakové a autobusové nádraží společně bezproblémovou dostupností do obchodního centra galerie Vaňkovka.

Proč právě tento byt?
- Unikátní podkrovní charakter s nádhernými výhledy na Brno a hrad Špilberk
- Světlo a prostor v každé místnosti díky promyšlenému uspořádání a velkým oknům
- Moderní vybavení s praktickým rozvržením kuchyně a koupelny
- Zachovalý historický dům s citlivou nadstavbou z roku 2008
- Perfektní poloha s dostupností MHD, obchodů, škol a nemocnic
- Možnost dokoupení garážového stání za 1,3 mil. Kč
- Vestavěné vybavení v ceně, možnost odkupu nábytku

Tento byt je více než jen místo k bydlení – je to váš nový domov, kde můžete žít, relaxovat a užívat si život naplno. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky tohoto výjimečného bytu v srdci Brna.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek D (135 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 23x

Další nemovitosti tohoto prodejce