Prodej rodinné domy, 205 m2 - Brno - Bystrc

Cena:  33.000.000 Kč
nebo na hypotéku za 142.132 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Brno - město
Město: Brno
Ulice: Čihadla 1390/1

posun vlevo
RD_Cihadla_02_2024_04_11 DJI_0216-HDR upr RD_Cihadla_05_interier_2024_03_28 RD_Cihadla_01_2024_04_11 DJI_0204-HDR upr2 RD_Cihadla_04_interier_2024_03_22 RD_Cihadla_03_situace_2024_04_11 up DJI_0092 upr výhled 1 ihadla L1 ihadla L2 ihadla L3
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK PEGAS REAL & DEVELOPMENT, s.r.o.

PEGAS REAL & DEVELOPMENT, s.r.o.

Kamenná 13, Brno, 639 00
tel: , mobil: +420 777 244 704
e-mail: info@pegasreal.cz, www: www.pegasreal.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Jan Moudrý

telefon: 420724083925
e-mail: moudry@pegasreal.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 37960
aktualizováno: 19.4.2024 9:28

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Luxusní rezidence nad Brněnskou přehradou pro náročné!

- uprostřed přírody a rajského klidu, přesto pár minut od centra Brna
- dechberoucí výhledy na Brněnskou přehradu, nejvýše položená rezidenční lokalita u přehrady
- prestižní adresa, nově vznikající luxusní vilová čtvrť "nad jezerem"
- precizní zpracování za použití kvalitních materiálů i zařizovacích předmětů, zakázková kuchyňská linka realizována designérským nábytkovým studiem je zahrnuta v ceně - realizace dle vizualizace).



Lukrativní bydlení na jedinečné adrese v brněnské části Bystrc, ulice Čihadla může být Vaše. Jedná se o levou část dvojdomku ( bílá fasáda), jeho... Pokračování popisu zakázky >>
ž výstavba již započala. Pro váš komfort jsou oba domy na sobě nezávislé, při výstavbě je k nim přistupováno opravdu jako ke dvěma odděleným rodinným domům umístěným vedle sebe. K vaší rezidenci navíc získáváte okrasnou zahradu o velikosti 200 m2 s takřka nekonečným výhledem do zeleně přilehlých ovocných sadů a zahrad, kde najdete potřebný klid a trvalé soukromí pro vaši relaxaci.

Posuďte sami:
velkorysá garáž pro 2 auta, skvěle disponované obytné prostory s velkými prosklenými plochami, zajišťující nadstandardní přísun denního světla. Francouzská okna a vysoce kvalitní hliníkové HS portály v antracitové barvě umožňují velmi snadnou manipulaci a odolnost i při častém používaní.

Celková užitná plocha činí 205 m2, budete mít k dispozici 4 pokoje + obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 koupelny, dvojgaráž a technickou místnost.


Propracovaná realizace klade důraz nejen na design, ale také na praktičnost, efektivní využití vnitřního prostoru a kvalitu použitých materiálů. Značky jako Hansgrohe, Villeroy & Boch od dodavatele Sykora Home, zakázkové interiérové dveře eben-masiv o výšce 2,5 m, dřevěné dubové podlahy, betonové schodiště se skleněným zábradlím jsou u takto jedinečného projektu samozřejmostí. Vše už jen podtrhnou stylové koupelny, které budou obloženy travertinem a pečlivě zvolené osvětlení v jednotlivých prostorech pro vytvoření dokonalé atmosféry.

O komfort v letních měsících se vám budou starat předokenní žaluzie a klimatizace v každém pokoji. V zimním období pak teplovodní podlahové topení v kombinaci s tepelným čerpadlem a přípravou pro umístění fotovoltaické elektrárny, zajišťující udržitelnost a značnou míru energetické nezávislosti.

Z dlouholetého působení na realitním trhu víme, že nabídky tohoto typu se prakticky nevyskytují. Vlastnictví takové nemovitosti, s ohledem na její výjimečné umístění se často stává rodinným stříbrem předávaným z generace na generaci. Veškerá občanská vybavenost a nejvyšší stupeň konektivity v dosahu 300 m od domu ( škola, školka, restaurace, kavárny )


Brněnská přehrada má na poměry ČR výsostné postavení, žádná česká či moravská metropole se nemůže pochlubit vlastní příměstskou přehradou umožňující rezidenční výstavbu. Zkušenosti ze zahraničí (Rakousko, Švýcarsko, Itálie se svými jezery) naznačují obrovský potenciál budoucího zhodnocení nemovitostí umístěných v těchto exkluzivních lokalitách. Množství lidí využívá přehradu a okolí k rekreaci, mnozí sní alespoň o malé chatě u jezera. Vám se nyní nabízí možnost být zde doma ve vlastní luxusní rezidenci. Zvu vás vřele na prohlídku místa výstavby. K prodeji je pouze jeden byt. Kolaudace a Vaše nastěhování je plánováno na duben 2025.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavneuvedeno 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek B (130 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 92x

Další nemovitosti tohoto prodejce